پزشکیان: رابطه با عراق یکی از مهمترین عرصه‌های روابط خارجی ایران است چین تعرفه‌ٔ کالا‌های آمریکایی را به ۱۲۵ درصد افزایش داد؛ قیمت طلا رکورد ۳۲۰۰ دلار را زد الفیاض: حشد الشعبی در نهاد‌های نظامی عراق ادغام می‌شود فیدان: ترکیه با ایران و آمریکا در تماس است اسلامی: ما از مرز‌های دانش در حوزه علوم هسته‌ای عبور کرده‌ایم شمخانی: وزیر خارجه ایران با اختیارات کامل برای مذاکره غیرمستقیم با آمریکا راهی عمان است بقائی: گفت‌و‌گو‌های شنبه، آزمونی برای سنجش نیت و جدیت آمریکا است در پی سقوط یک فروند بالگرد در رودخانه هادسون منهتن هر ۶ سرنشین آن کشته شدند ابراز امیدواری روبیو در مورد نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا آغاز مذاکرات مسقط «بعدازظهر شنبه» / «زبان تهدید»، خط قرمز مهم حزب‌الله ادعا‌های رسانه‌ای درباره گفت‌و‌گو پیرامون خلع سلاح را «کذب محض» خواند منبع ایرانی: آمریکا مذاکره غیرمستقیم با ایران را پذیرفته است حماس: غزه نیازمند اقدام فوری جامعه بین‌المللی است واشنگتن: راه‌های بسیاری درباره موضوع ایران داریم، اما «دیپلماسی» با تهران برای ترامپ بسیار مهم است رئیس حشد الشعبی از ارسال «قانون ساختاری» این نهاد به پارلمان برای تصویب نهایی خبر داد

۸۶ درصد آمریکایی‌ها بایدن فرتوت را نمی‌خواهند

هشتاد و شش درصد آمریکایی‌ها در نظرسنجی جدید، بایدن، نامزد پیشتاز دموکرات‌ها را برای ریاست‌جمهوری مجدد بسیار پیر توصیف کردند و از نظر بسیاری از آن‌ها نامزد پیشتاز جمهوری‌خواهان ترامپ هم برای این سمت خیلی پیر است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۲ - ۲۳ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 12
کد خبر: ۲۲۷۹۱۲

به گزارش راهبرد معاصر، «بایدن یادش نمی‌آید چه زمانی پسرش فوت کرده یا چه زمانی معاون اوباما بوده است»، این اظهارات بازپرس ویژه رابرت هور است که اولین تاثیرش بر درک رای‌دهندگان آمریکایی از رئیس‌جمهورشان در مخالفت ۸۶ درصدی آن‌ها با ریاست‌جمهوری مجدد بایدن در نظرسنجی جدید ای‌بی‌سی نیوز/ایپسوس نمود پیدا کرده است.

 

چند روز بعد از آن که هور، بایدن ۸۱ ساله را مردی مسن با حافظه ضعیف توصیف کرد، اکثر قریب به اتفاق آمریکایی‌ها در این نظرسنجی که بین نهم تا ۱۰ فوریه (۲۰ و ۲۱ بهمن) انجام و نتایج آن یکشنبه منتشر شد، گفتند بایدن توانایی یک دور دیگر ریاست‌جمهوری را ندارد و برای اینکار خیلی پیر است.

 

این نظرسنجی، جدیدترین ضربه به کارزار انتخاباتی رئیس‌جمهور آمریکاست که با تب و تاب در تلاش است این تصور را که او توانایی انجام یک دوره دیگر ریاست‌جمهوری را ندارد، از بین ببرد.

 

دادستان کل ایالات متحده پس از کشف اسناد محرمانه در دفتر شخصی و اقامتگاه جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا در دوران معاونت ریاست‌جمهوری او در دولت باراک اوباما، رابرت هور را به عنوان بازپرس ویژه برای بررسی این موضوع منصوب کرد. در این گزارش نتیجه‌گیری شده که مدارک کافی برای متهم کردن بایدن به سوءاستفاده از اسناد طبقه‌بندی شده در دوران معاونت ریاست‌جمهوری او وجود ندارد، اما بازپرس ویژه حافظه و توانایی ذهنی بایدن را به شدت زیر سوال برده است.

 

نتایج نظرسنجی انتخاباتی جدید نشان می‌دهد نگرانی رای‌دهندگان آمریکایی درباره سن بایدن از سپتامبر تشدید شده است؛ در آن زمان ۷۴ درصد شرکت‌کنندگان در نظرسنجی ای‌بی‌سی نیوز /واشنگتن پست گفتند معتقدند بایدن برای انتخاب مجدد بسیار پیر است.

 

در نظرسنجی جدید، ۵۹ درصد رای‌دهندگان آمریکایی نه فقط درباره بایدن، بلکه درباره توانایی ترامپ ۷۷ ساله، نامزد پیشتاز جمهوری‌خواهان برای تصدی دوباره ریاست‌جمهوری ابراز نگرانی و او را برای هدایت ایالات متحده بسیار پیر توصیف کردند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار